Patentonderzoek

Benieuwd of uw uitvinding te beschermen is? Voor € 1225,- doorzoeken we voor u de patentdatabases en geven we u deskundig advies over de diverse beschermingsmogelijkheden.
Is uw idee nieuw? Dan vragen we ook graag voor u patentbescherming aan.


CONTACT OPNEMEN

Advies over de patent mogelijkheden

Een patentonderzoek kan gedaan worden om er achter te komen of uw idee of uitvinding met een patent beschermd kan worden. Dit onderzoek wordt meestal gedaan voordat er patent aangevraagd wordt. Hierom wordt het ook wel een oriënterend nieuwheidsonderzoek genoemd. Bij dit onderzoek wordt door ons in een gespecialiseerde database gezocht naar publicaties op het gebied van de uitvinding. We beschrijven de gevonden publicaties die voor uw uitvinding relevant zijn. Ook adviseren we over de mogelijkheden voor patentbescherming voor uw uitvinding. Wij hanteren een vast tarief van € 1.225,- (exclusief BTW) voor het nieuwheidsonderzoek. Een oriënterend nieuwheidsonderzoek is optioneel.

Uw uitvinding is nieuw ?

We vragen natuurlijk graag bescherming voor uw idee aan als er goede mogelijkheden zijn voor patentbescherming. Dit kan blijken uit het nieuwheidsonderzoek, maar het kan natuurlijk ook dat u zonder onderzoek overtuigd bent van de mogelijkheden voor patentbescherming.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over het beschermen van uw uitvinding.

 

Neem vrijblijvend contact op

Invalid Input
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Invalid Input
Geef aan of je teruggebeld wil worden
Vul je email adres in
Vul hier je vraag of opmerking in
Invalid Input

Octrooigemachtigden

Bas-Jan 't Jong

Octrooigemachtigde

Maurits de Jong

Octrooigemachtigde

   Stel je vraag via WhatsApp