Patent kostencalculator

Hieronder kunt u gemakkelijk de totale kosten uitrekenen voor het opstellen en indienen van een patentaanvraag. Welke keuze u ook maakt, wij garanderen dat de patentaanvraag voldoet aan de hoge eisen van de Orde van Octrooigemachtigden. Een nadere toelichting vindt u in ons artikel "Waarom vaste tarieven?" Selecteer de gewenste opties en zie onderaan wat het totaalbedrag exclusief BTW zal zijn. Op de pagina 'Kosten Patent aanvragen' worden de verschillende kosten nader toegelicht.

Oriënterend nieuwheidsonderzoek

Invalid Input

Het schrijven van een patentaanvraag

Invalid Input

Het indienen van de patentaanvraag

Invalid Input

Totale kosten*

Invalid Input

*De bovengenoemde kosten zijn exclusief BTW. Deze kostenberekening is onder voorbehoud van fouten en wijziging van tarieven.

 

Advies en bewaking

€ 1350,- voor het adviseren over het rapport van het officiële nieuwheidsonderzoek van de patent verlenende instantie, dat over het algemeen ongeveer 6 tot 9 maanden na indiening binnenkomt. Daarnaast zullen we vanaf dat moment uw uitvinding in ons bewakingssysteem opnemen en u periodiek rapporteren welke patentaanvragen gepubliceerd zijn na de indieningsdatum, zodat u op de hoogte bent wat uw concurrentie doet op het gebied van patentbescherming. Het eerste jaar is deze bewaking gratis. Een jaar na de indieningsdatum van de patentaanvraag zal deze bewaking automatisch jaarlijks verlengd worden. De kosten bedragen dan EUR 495,- per jaar.

 

Bel nu voor een vrijblijvend gesprek

085 0291819

   Stel je vraag via WhatsApp