Innovatievoucher

Met een innovatievoucher kunt u tegen een gereduceerd tarief bij Inaday een patentaanvraag of octrooiaanvraag door een ervaren octrooigemachtigde laten opstellen en bij het Nederlandse Octrooicentrum laten indienen.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

CONTACT OPNEMEN

Een octrooiaanvraag zorgt voor rust

Met een innovatievoucher kunt u tegen een gereduceerd tarief bij Inaday een patentaanvraag of octrooiaanvraag door een ervaren octrooigemachtigde laten opstellen en bij het Nederlandse Octrooicentrum laten indienen. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw technische innovatie, uitvinding of slimme idee beschermd is en u vrij bent om met andere partijen te praten. Zo kunt u met een gerust hart werken aan de marktintroductie.

Bovendien hebt u met een ingediende patentaanvraag een jaar lang de mogelijkheid om de bescherming naar andere landen uit te breiden. U kunt zelfs in het eerste jaar het product over de gehele wereld tonen en pas aan het eind van het jaar beslissen waar u verdere bescherming wenst. Door het indienen van het Nederlandse octrooi of patent hebt u dus in feite een jaar lang bescherming voor de gehele wereld!

Wat zijn de voorwaarden voor de Innovatievoucher?

  • Het bedrijf moet een KvK inschrijving hebben en mag niet ouder dan 3 jaar zijn.
  • Er mag slechts één voucher per bedrijf worden gebruikt.

Wat krijgt u voor een innovatievoucher?

  • Een door een ervaren Nederlands en Europees octrooigemachtigde opgestelde octrooiaanvraag.
  • Indiening van de aanvraag bij het Nederlandse Octrooicentrum (OCNL).
  • Een na indiening van de aanvraag door het OCNL uitgevoerd nationaal nieuwheidsonderzoek.
  • Tijdige herinneringen aan het verlopen van het eerste jaar, zodat op tijd beslist kan worden over bescherming in het buitenland.
  • Reminders voor het in stand houden van het patent of octrooi.
  • De gebruikelijke heldere en transparante dienstverlening van Inaday.

Wat kost een innovatievoucher?

De kosten voor een innovatievoucher bedragen EUR 4.500,- ex BTW. Ten opzichte van het reguliere Inaday-tarief scheelt dat al snel 25% in de kosten.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

   Stel je vraag via WhatsApp